Rygning skader dig og alle andre

Selvom der er mange, der allerede er klar over, at rygning skader, så er der fortsat rigtig mange mennesker, der hver dag straffer deres egne og andres lunger med den giftige os. Hvis du er ung, og du lige er begyndt med at ryge, så er det sikkert fordi, det er sejt. Men når du bliver 50 år gammel, så er det på ingen måde sejt at blive indlagt med diverse lungesygdomme. Så hvis du først lige er startet, så kan det kun gå for langsomt med at stoppe igen.

Mange rygere vil faktisk ikke indrømme overfor dem selv, at rygning skader. De har ikke noget problem med at sidde og sige til andre mennesker, der ikke ryger, at de skal lade vær med at ryge, for det er godt nok dumt. Men åbenbart ikke dumt nok til, at de ikke selv er stoppet. Ja, det er dumt at ryge, men hvis du er klog nok til at tale andre fra det, så må du også selv lægge smøgerne på hylden.

Der er flere og flere mennesker, der stopper med at ryge ved hjælp af forskellige ting som nikotin tyggegummier eller elektriske cigaretter. Og det er fantastisk. Desværre er der stadig mange unge mennesker, der er ligeglade med, at rygning skader, og derfor bare begynder at ryge løs, hvis kammeraterne nu også gør det. Der skal virkelig sættes nogle kræfter ind for at løse dette problem. Det nytter ikke bare at sætte skræmmebilleder op på cigaretpakkerne. Der skal andre midler til.