Er du på jagt efter hjælp til dit rygestop? Hvis ja så læs lige med. Der findes mange forskellige steder, du kan søge om hjælp. Helt fra private hypnose behandlere til rygestop konsulenter.

Gratis rygestopkursus

Men der findes faktisk også gratis muligheder. Over hele landet tilbyder kommunerne gratis rygestopkursus med rådgivning og støtte. På denne side finder du en oversigt over de gratis rygestopkursus tilbud, der tilbydes rundt omkring i landet.

Rygestop København Kommune

København Kommune tilbyder flere forskellige rygestopkurser. Blandt andet tilbyder de “Kom & Kvit – bliv røgfri i dit tempo”,  “Telefonrådgivning”, “Rygestop på dit sprog” rygestopkurser. Disse kurser er gratis for alle, der er bosat i Københavns Kommune. Det er super god måde at kickstarte sin rygestop proces, så kom i gang nu! Du kan finde mere informationer om rygestopkursus i København Kommunes på deres hjemmeside.

Rygestop Aarhus Kommune

I Aarhus tilbyder Aarhus Kommune rygestop kursuser. Disse kurser er betalingsfrie, så det vil være skam og ikke benytte sådan et tilbud. Rygestop kurserne er udviklet af “Kræftens Bekæmpelse”, og bliver fuldført i sammenarbejde mellem Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune og Apotekforening. Du kan findes mere information og de praktiske oplysninger på Aarhus Kommunes hjemmesiden.

Rygestop Odense Kommune

For dem der vil stoppe med at ryge, har Odense Kommune lavet flere forskellige rygestop kurser med støtte og rådgivning. Disse kurser er udviklet af “Kræften Bekæmpelse”. Konceptet “Kom og kvit” betyder at du i løbet 8 uger skal møde op til 8 lektioner. Disse er meget fleksible for dig, der har en travlt hverdag. Hvis du ønsker at læse mere om tilbudet, så kan du læse om den på Odense Kommunes hjemmesiden. 

Rygestop Aalborg Kommune

Aalborg Kommune tilbyder to slags rygestop kurser, for alle dem der er bosat i Aalborg Kommune, er disse helt gratis. Der tilbydes to typer kursus, hold kursus og dels “Kom & Kvit-forløb”. Igennem disse kurser får du hjælp til, hvordan du kommer igennem dit rygestop. Du kan læse mere om rygestop kurser på Aalborg Kommunes hjemmeside.

Rygestop Esbjerg Kommune

Som i alle andre dele i landet så tilbydes der også rygestop kursus i Esbjerg Kommune. Disse kurser bliver fuldført efter “Kræftens Bekæmpelses” konceptet, og er gratis for deltagerne. Det er en rigtig god måde at starte sit rygestop på. Igennem kurserne får du som deltagerne rådgivning og støtte til at dit rygestop bliver succes. Du kan læse mere om tilbuddet på Esbjerg Kommunes hjemmeside.