Rygestop laserbehandling

Rygestop laserbehandling anses for at være en af ​​de mest effektive rygestop metoder. Denne metode blev introduceret til offentligheden inden for de seneste år, og anses for at være en temmelig moderne og endda innovativ rygestop metode.

Rygestop laser system er baseret på et enkelt og meget gammelt princip. Det er et velkendt faktum, at nogle punkter i den menneskelige krop er nervernes centre, og disse kan effektivt påvirker kroppen. Dette princip anvendes i mange fagområder såsom akupunktur, zoneterapi, shiatsu og andre. Pointen er, at hvis du anvender pres på visse punkter på den menneskelige krop, kan du få visse forudsigelige virkninger.

Læs også “Rygestop akupunktur terapi”.

Dette princip anvendes i rygestop laserbehandling. Lav intensitet laserstråler anvendes til det bestemte punkt på ens krop. Resultatet er, en næsten øjeblikkelig nedsættelse af rygetrang og abstinenserne.

På denne måde kan du gå gennem de første faser af rygestop uden rygetrangen.

Naturligvis er en reduceret rygetrang ikke altid nok, da der er flere aspekter til et succesfuldt rygestop. Derfor går laserbehandling meget godt sammen med adfærdsterapi, der formoder at fjerne de psykologiske aspekter af afhængighed. Rygestop laserbehandling omhandler blot den fysiske nikotinafhængighed.

Behandlingen er meget “ren” og har ingen bivirkninger, i modsætningen af nogle af de medikamenter mennesker tager for at stoppe med at ryge.

Er rygestop laserbehandling en god ide for dig?

Husk at overveje følgende:

* Det kan være økonomisk dyrt. Priserne er rimelig høje, og du bør sammenligne et par klinikker, før du vælger en.

* Du bør overveje at kombinere laserbehandlingen med adfærdsterapi. Undgå kun at bruge en laser behandling alene, i mange tilfælde vil den ikke give dig nogen gode resultater.

Rygestop laserbehandling er et god valg, for dig der ønsker hurtige og effektive resultater. Du skal blot huske, at du virkelig skal have lyst til at stoppe med at ryge. Laserbehandling vil hjælpe, men i sidste ende så er det dig, der skal tage dig sammen og holde fokus på dit rygestop, så det bliver succesfuldt.

http://www.medicalnewstoday.com/releases/35623.php

http://manky.hubpages.com/hub/Does-Quit-Smoking-Laser-Therapy-Work

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *