Rygestop hypnose; Fordele og ricisi

Et rygestop kan være en stor udfordring. Men det er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for dit helbred. Rygning er en farlig, selv dødbringende vane. Det er en førende årsag til kræft. Det øger også din risiko for hjerteanfald, slagtilfælde, lungesygdom, og andre helbredsproblemer, herunder knoglebrud og grå stær. Hvis nikotin sugetabletter, plastre, tyggegummi, rådgivning og andre rygestop metoder ikke har hjulpet dig med at sparke vanen fra dig, så gi’ ikke op. Spørg din læge om rygestop hypnose er en mulighed for dig. Nogle undersøgelser har vist, at hypnose kan hjælpe visse mennesker med at holde op med at ryge.

Hvordan finder man en hypnoterapeut?

Hvis du ønsker at rygestop hypnose til at hjælpe dig med at stoppe med at ryge, så få din læge til at anbefale en god hypnoterapeut.

Vi anbefaler Malthe og hans metode

Malthe har gang på gang vist gode resultater og derfor anbefaler vi ham til vores besøgende, da han leverer en effektiv og billig løsning til et rygestop

 

Hvad er hypnose?

Hypnose defineres som en ændret tilstand af bevidsthed, hvor man synes at være i en form for søvn eller i trance. Klinisk hypnose kan anvendes til behandling af visse fysiske eller psykologiske problemer. For eksempel bruges hypnose ofte til at hjælpe patienter, og kontrollere smerte. Det er også brugt i en lang række andre forhold såsom vægt spørgsmål, taleforstyrrelser og misbrugsproblemer.

Der findes store debatter om, hvordan og hvorvidt hypnose virker. Nogle mennesker tror, ​​at når du bliver hypnotiseret, slapper du af, og kan koncentrere dig mere, og er mere villige til at lytte til forslag – såsom for eksempel at give op med at ryge.

Selvom du synes at værende i en trance under hypnose, er du ikke bevidstløs. Du er stadig opmærksom på dine omgivelser, og – på trods af hvad mange scenekunstnere kan gøre krav under et underholdende show – kan du ikke gøre noget mod din egen vilje. Faktisk har hjernen under hypnose sessioner vist en høj grad af neurologisk aktivitet på hypnose patienterne.

Rygestop hypnose

Under hypnose til rygestop er en patient ofte bedt om at forestille sig ubehagelige resultater, som rygning kan medføre. For eksempel kan hypnoterapeuten antyde, at cigaret røg lugter som lastbilens udstødning, eller at rygning vil efterlade patienten med en udtørret følelse i munden.

“Spiegel metoden” er en populær rygestop hypnose teknik, der fokuserer på tre hovedtanker:

  • Rygning forgifter kroppen
  • Du har brug for din krop til at leve
  • Du skal respektere din krop og beskytte den (i det omfang, du gerne vil leve)

Hypnoterapeuten lærer rygeren selvhypnose, og derefter beder ham eller hende om at gentage disse beskæftigelse når lysten til at ryge opstår.

Virker rygestop hypnose?

Generelt virker hypnosen ikke for alle. Omkring én ud af fire personer er ikke i stand til at blive hypnotiseret. Når det lykkes, kan intensiteten af ​​hypnose varierer fra person til person.

Hvor godt hypnosen virker for at hjælpe folk til at holde op med, at ryge afhænger af, hvem du spørger. Nogle undersøgelser viser, at rygestop hypnose kan hjælpe, og hjælper hver anden patient. Andre påviser, at hypnosen ikke kan hjælpe. I sidste ende er rygestop hypnose ikke medicinsk godkendt som værende hjælpende mod rygningen.

Her er nogle tips til, når du skal selv søge efter en kvalificeret hypnoterapeut:

Sørg for at de har licens, og er uddannede. Rygestop hypnose og andre medicinske eller adfærdsmæssige årsager bør kun udføres af en person , der har en aktuel licens i en sundhedsområdet , såsom medicin, psykiatri eller psykologi.

Spørg om deres faglige uddannelse. “The American Society for Clinical” hentyder også til at man burde spørge: “Om en praktiserende læge er i stand til at hjælpe mig uden at bruge hypnose?” Hvis svaret er nej, bør du kigge andetsteds.
Pas på for-gode -til-være sande krav eller garantier. Hypnose virker ikke for alle.

Husk at det aldrig er for sent at stoppe med at ryge. Hvis du gør det, har det umiddelbare sundhedsmæssige fordele. Og hvis du holder op med at ryge, før du træder i 50’er rækken , vil du reducere risikoen for at dø i de næste 15 år, i forhold til dem, der bliver ved med at ryge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *