Rygestop akupunktur terapi

Rygestop akupunktur terapi giver et reelt solidt håb til utallige rygere, der forsøger at stoppe med at ryge. Metoden blev opdaget via de traditionelle kinesiske akupunktur praksis, der eksisterede for længe siden. Akupunktur er anvendelsen af nåle på specifikke chi punkter i et menneskes krop. Hvert chi -punkt eller en kombination af chi -punkter kan påvirke menneskets fysiologi gennem akupunktur.

Et rygestop med akupunktur terapi er en alternativ rygestop metode. Denne metode indebærer ikke nogen form for medicin, dette er grunden til at mange mennesker med komplekse medicinske tilstand, kan praktisere det.

Hvad er fordelene, ulemperne og diverse, du bør være opmærksom på ved brug af rygestop akupunktur metoden:

Fordele og ulemper ved rygestop akupunktur terapi.

Akupunktur er en ikke-medicinsk behandlings metode, der ikke indeholder nogen brug, visse kemiske eller naturlægemidler af medicin. Det hjælper dog til stimulering af specifikke krops punkter, som sædvanligvis ligger på epoker og i ansigtet. Resultatet er mindre rygetrang og undgåelse af større rygestop symptomer.

Desværre giver rygestop akupunktur metoden ikke meget tilfredsstillende resultater. Selv om nogle patienter føler en betydelig forbedring i deres tilstand, er satsen for de mislykkede behandlinger ganske høj.

Det skal du kigge efter, hvis du planlægger at gennemgå en akupunktur rygestop behandling.

Spørg din læge for de bedste akupunktur specialister i dit område. Du bør ikke bare gå til den første adresse, som du finder i avisannoncer. Det er nødvendigt, at du kommer hos en specialist, der har erfaring i rygestop behandlinger. Prøv at finde en god og kendt akupunktur rygestop klinik, så du er fortrolig med den leverede tjeneste.

Når du besøger klinikken, så skal du huske at spørge efter udtalelser fra deres tidligere kunder. Sørg for at have kendskab til hvad din behandling vil omfatte, mulighederne kan nemlig varierer. Nogle klinikker kan tilbyde dig en enkelt session, mens andre kan tilbyde dig en helt række af tjenester. Herunder indledende medicinsk eksamen, et antal af sessioner afhængigt af dine forhold, og en opfølgende behandling.

Moderne alternativer til rygestop akupunktur behandling.

En moderne måde at stoppe med at ryge på er en behandling, der bruger de samme principper som akupunktur nemlig laserbehandling. Forskellen er, at i stedet for nåle anvendes lavintensitets – lasere. For nogle mennesker er laserbehandling den foretrukne måde, idet huden ikke brydes. Hvorimod ved akupunktur er nålene fastgjort inde i huden, hvilket kan resultere i irritationer og infektioner. En anden væsentlig forskel er, at de resultater laserbehandling giver, er meget mere positiv end ved den traditionelle rygestop akupunktur.

 

Læs også “Rygestop laserbehandling”.

 

http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=77933

http://www.nyacuhealth.com/smoking.php

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *