Velkommen til Nicotine.dk 

Siden er startet af en tidligere ryger, som nu er røgfri. Jeg startede med at ryge i en tidlig alder, hvor jeg troede, at det var “smart og sejt”. Desværre var det en fejltagelse. Det har været en hård kamp at kvitte smøgerne, og det lykkedes ikke første gang. Efter flere forsøg lykkedes det endelig for mig at vinde kampen mod cigaretterne!

Min mission med denne hjemmeside er at hjælpe og rådgive dig, dine venner og andre fortabte rygere. Dette vil jeg gøre ved, at give præcis de råd og informationer der skal til for at komme godt i gang med et succesfuldt rygestop.

Bemærk at denne hjemmeside er reklame finansieret, dvs. på hjemmeside der er placeret reklamer og annonce links i diverse af artiklerne på websiden. Reklamerne giver mig kommissionerne for enten reklame klikket eller hvis du beslutter dig og køber nogle af mine anbefalede produkter. Grunden til dette er, at det det har, og er stadig tidskrævende at læse, indsamle data og skrive nogle gode rygestop artikler.

Sidder du stadigvæk, og har nogle spørgsmål, kommentarer eller forslag til Nicotine.dk, er du meget velkommen til at kontakte mig ved at benytte kontakt formularen på kontakt os siden.