Her på siden elsker vi jo foldemadrasser (alt andet ville da være underligt) og noget af den glæde vil vi gerne dele med jer – og derfor kommer der her 5 gode grunde til at vælge en foldemadras:

  •  God hvis pladsen er trang

Den fylder ikke så meget. En foldemadras kan man nemt folde sammen og gemme væk under sengen eller i skabet når man ikke skal bruge den, og derfor er den bare helt perfekt til hvis man ikke har så meget plads.

  • Fungerer perfekt som gæsteseng

Man sover godt på den. I forhold til en eller anden tynd fesen madras, eller måske en hård sofa, så sover man faktisk rigtig godt på en foldemadras (i hvert fald hvis man vælger de modeller som vi anbefaler).

  • Styrker motorikken via leg

Den kan bruges til at lege med. Foldemadrasser er perfekte til at bygge hule i eller til at bruge som ruschebane eller tumblebane og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og hvis du har børn vil de elske at have foldemadrassen liggende fremme, og det gode er at legene på madrassen er med til at styrke grovmotorikken hos børn, derfor anbefaler f.eks. denne fysioterapeut i åbyhøj den også til børnefamilier.

  • Skaber en hyggelig stemning

Den gør det nemmere at hygge på gulvet. Har du børn, så ved du at man tilbringer en stor del af sin tid på gulvet, med at lege, læse historier og alt sådan noget. Her kan du ligge dig på foldemadrassen, og på den måde gøre det lidt nemmere at være sammen med børnene.

  • Bringer glæde mange år fremover

En foldemadras holder. Den sidste grund til hvorfor foldemadrasser er så pokkers gode er at de holder i mange år fremover hvis man køber kvalitet som by klipklap. Så selv om det måske virker som en lidt stor investering lige nu er det ikke særlig mange penge hvis man fordeler det over de næste 10 år, hvilket er det man bør.

Det var 5 gode grunde til at vælge en foldemadras – hvad er grund nummer 6? Skriv det nedenfor